Enkelienergia kaukohoito – Anu Kalliola

33,00  sis. alv

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Enkelienergia on lempeän rakkaudellista ja hoivaavaa energiaa. Enkelienergia rauhoittaa mieltä, alentaa stressiä ja tasapainottaa chakroja, joka on erityisen tärkeää tässä kiireisessä ja hektisessä ajassa. Hoidossa Anu Kalliola tekee maadoituksen ja suojaukset asiakkaalle ennen kuin hän lähettää kanavoidun enkelienergiapallon eetteriin asiakkaan vastaanotettavaksi.

Kuvaus

Hoidon voi vastaanottaa viikon ajan niin monta kertaa kuin kokee tarpeelliseksi.

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Anu Kalliola on Energian välittäjä, Intuitiivinen tulkitsija ja Kanavoija.
Anu Kalliola tukee sinua raskaissa elämänvaiheissa, auttaa oman voiman löytämisessä ja toimii oppaana omalla polullasi. Anu käyttää työvälineinä selväkuuloisuutta, kortteja sekä energian välittämistä.
Voit myös soittaa Anulle: Kuudes Aisti Auttajat | Anu Kalliola