Intuitiivinen henkiparannus – Marjaana Kaakinen

39,00  sis. alv

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Henkiparannus -energiahoito 30 min.

“Välitän parantavaa rakkaudellista energiaa myös kaukohoitona. Parantava energia tulee kaikkein korkeimmasta lähteestä.” – Marjaana

Kuvaus

Varaa noin puoli tuntia aikaa, jolloin voit rauhoittua ja ottaa vastaan parantavia energioita. Aika sovitaan etukäteen sähköpostitse. Kaukohoitoa varten pyydän hoidettavasta valokuvan, mutta jos kuvaa ei ole saatavilla niin hoidettavan nimikin riittää. Kuvan voi lähettää sähköpostin liitteenä.

Halutessasi voit kertoa mihin vaivaan tai ongelmaan kaukohoitoa välitetään (voit ilmoittaa tämän jo tilauksen lisätiedoissa). Hoidon jälkeen lähetän sähköpostitse palautetta, jossa kerron mahdollisesti saamiani tuntemuksia ja neuvoja henkimaailmasta. Intuitiivinen henkiparannus on täydentävä hoitomuoto, noudatathan aina lääkärin ohjeita.” – Marjaana Kaakinen

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja.
Marjaana on meedio joka välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Voit myös soittaa Marjaanalle: Kuudes Aisti Auttajat | Marjaana Kaakinen