Kaukoenergiahoito – Annelie Tallgren

36,00  sis. alv 24%

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Energiahoito kaukohoitona, kesto vaihtelee, sisältää kirjallisen palautteen.

 

Kuvaus

“Intuitiivinen energiahoito sisältää hoitavaa energiaa ja kanavointia, eli viestejä sielulta, henkioppailta, enkeleiltä ja muilta taivaisilta auttajilta. Jokainen hoito rakentuu hoidettavan tarpeesta ja tilanteesta ja ne voivat vaihdella eri kertoina yksilöllisesti tilanteen mukaan.

Hoito on vastavuoroinen tapahtuma, jonka aikana nousee esiin asioita, joita pitäisi käsitellä. Keho vastaanottaa energiaa juuri sen määrän, mitä se tarvitsee ja kohdistaa niihin alueisiin, jotka korjausta tarvitsevat.

Paljon asioita nousee kuvin ja symbolein, jotka ovat hoidettavan elämästä. Käymme yhdessä niitä läpi hoidon päätteeksi (sähköpostitse).” – Annelie

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Annelie Tallgrén on Näkijä, Henkinen ohjaaja, Intuitiivinen tulkitsija ja Energiahoitaja
Annelie Tallgrén, eli Ani auttaa sinua hankalissa elämäntilanteissa tai silloin kun tulevaisuus aiheuttaa murheita. Ani käyttää työvälineinä Tarot- ja enkelikortteja, selvänäköä ja energian välittämistä.
Voit myös soittaa Annelielle: Kuudes Aisti Auttajat | Annelie Tallgrén