Kaukoenergiahoito – Sari Vihriälä

35,00  sis. alv

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Tasapainottava energiahoito etänä 30 min, sisältää kirjallisen palautteen.

Kuvaus

“Energiahoito tasapainoittamaan ja rentouttamaan oloa ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Avaa myös syvempiä henkisiä yhteyksiä, jolloin voit oivaltaa ja ymmärtää eri elämänkokemuksiasi tai huomata jotkin oireet/sairaudet osana elämän oppiläksyä.

Hoito on täysin turvallista ja siinä tapahtuvat ne asiat joiden kuuluukin tapahtua vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi. Jos et ennätä pysähtyä juuri hoitoajankohtana, ei hätää, voit ottaa sen vastaan esimerkiksi illalla nukkumaan mennessä.

Hoitoajan varattuasi lähetän vielä tarkemmat ohjeet hoitoon valmistautumiseen. Hoidon jälkeen lähetän sinulle myös kirjallisen palautteen hoidon aikaisista tuntemuksista.” – Sari

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Sari Vihriälä on Energian välittäjä, Näkijä ja Henkinen ohjaaja.
Sari Vihriälä on vertaistuki henkisen heräämisen kriiseissä, energian välittäjä ja auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Työvälineinä hän käyttää Tarot- ja povauskortteja, heiluria ja energioiden lukemista.
Voit myös soittaa Sarille: Kuudes Aisti Auttajat | Sari Vihriälä