Kaukoenergiahoito – Sirpa Pihlajaniemi

48,00  sis. alv 24%

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Energiahoito kaukohoitona 20-30 min.

 

Kuvaus

“Kaukohoidon aikana otan energiayhteyden sinuun ja katson energiakenttääsi, sen toimivuutta ja mahdollisia tukoksia. Saatan soittaa rumpua tai kristallikulhoa tilanteestasi riippuen.

Hoidon aikana höllennän tiukkaa energiaasi, rauhoitan vilkasta energiaasi ja välitän parantavaa ja rakkaudellista energiaa vastaanotettavaksesi tai mikä ikinä sinun tilanteessasi onkaan sinun parhaaksesi.

Sinun ei tarvitse muuta kuin rauhoittua hetkeksi ja ilmoittaa, että haluat vastaanottaa Sirpan lähettämän energiahoidon. Pyydän sinua varaamaan tuolle rauhoittumiselle noin 20-30 min ajan, taustalle voit laittaa musiikkia, jos haluat. Valitse kuitenkin musiikki, jossa et keskity kuuntelemaan sanoja.

Kun olen tehnyt hoitosi, niin lähetän sinulle sähköpostiisi kirjallisen selosteen hoidon kulusta. Saat tietää kaiken mitä näin ja koin hoidon aikana ja laitan sinulle myös minun tulkintani siitä, mihin näkemäni ja kokemani liittyvät. Useimmiten kaukohoidoissani tulee myös muutamia käytännön ohjeita sinulle hyödynnettäväksi oman arkesi keskellä.

Jos vastaanotat hoidon vasta, kun olet jo saanut lähettämäni hoitoselosteen, niin pyydän sinua lukemaan sen vasta, kun olet vastaanottanut hoidon. Saat mielellään laittaa lisäkysymyksiä hoitoosi ja saamaasi hoitoselosteeseen liittyen hoitosi jälkeen.” – Sirpa

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Sirpa Pihlajaniemi on Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja ja Energiahoitaja.
Sirpa voi auttaa sinua vaikeassa elämäntilanteessa tai silloin kun oman polkusi suunta on hukassa. Työkaluinaan hän käyttää intuitiivista näkemistä, erilaisia Tarot- ja oraakkelikortteja, kanavointia ja energian välittämistä.
Voit myös soittaa Sirpalle: Kuudes Aisti Auttajat | Sirpa Pihlajaniemi