Kundaliinireiki kaukohoito – Anu Kalliola

33,00  sis. alv 24%

Kaukoenergiahoito on auttajamme välittämä tasapainottava, rentouttava ja lempeä energiahoito. Hoidossa energia välittyy sinulle etänä, jolloin auttajan ja vastaanottajan ei tarvitse olla samassa tilassa.

Kundaliinireiki -etähoidossa Anu Kalliola lähettää kundaliinireikillä ladatun ns. pranapallon asiakkaalle, jonka hän voi vastaanottaa viikon ajan niin monta kertaa kuin haluaa. Hoidon vaikutus lisääntyy jokaisen hoitokerran jälkeen hoitaen asiakasta aina hänen korkeimmaksi parhaakseen.

Kuvaus

“Kundaliinireiki on tällä hetkellä olevista hoitomuodoista ehkäpä se kaikkein helpoin ja nopein energiahoitomuoto, joka sopii kaikille. Helppoudesta ja nopeudesta huolimatta se on hyvin voimakas hoitotapa. Kundaliinireiki on alkujaan Ole Gabrielsenin ylösnousseelta mestari Kuthumilta kanavoima energiahoitomuoto. Kundaliinireikienergia on ns. elämänenergiaa, joka on jäänyt yli elämääsi luotaessa. Se lepää meissä kaikissa lantionpohjassa odottamassa aktivointia. Kundaliinienergia ei koskaan lopu tai vähene.” – Anu

Tilauksen toimitus: Sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Hoidon tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Energiahoito sekä tasapainottaa että rentouttaa oloa ja se myös lisää omaa energiaasi ja parantaa vastustuskykyä. Energiahoito sopii lempeänä hoitomuotona kaikille, mutta ei korvaa lääkärin määräämää hoitoa. Kaukoenergiahoidossa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi. Sulje tekniset vempaimet, käy makuulle tai istu hyvässä ja rennossa asennossa. Rauhoitu, vedä muutaman kerran syvään henkeä ja ota vastaan.

Anu Kalliola on Energian välittäjä, Intuitiivinen tulkitsija ja Kanavoija.
Anu Kalliola tukee sinua raskaissa elämänvaiheissa, auttaa oman voiman löytämisessä ja toimii oppaana omalla polullasi. Anu käyttää työvälineinä selväkuuloisuutta, kortteja sekä energian välittämistä.
Voit myös soittaa Anulle: Kuudes Aisti Auttajat | Anu Kalliola