Herääminen, oivalluksia hiljaisuudesta – NG Nandi

15,00  sis. alv

“Herääminen – oivalluksia hiljaisuudesta” on kokoelma viisauden sanoja, henkisen opettajan NG Nandin kauniita ja käytännöllisiä opetuksia, jotka on koostettu kuvakirjaksi.

Kirja tarjoaa suoria oivalluksia ajattomuuden ulottuvuuden saavuttamiseksi. Se sisältää työkaluja oman voimasi kehittämiseen, sisäisen maailmasi ymmärtämiseen ja esteiden voittamiseen. Jokaista sivua voi käyttää mietiskelyyn tai meditaatioon. Kirja ei ole vain filosofinen – se on käytännöllinen opas niille, jotka kulkevat itsensä löytämisen polkua, ja kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman sielunsa hyvinvoinnista.

56 sivua, pehmeäkantinen, ISBN 978-952-67530-4-1
Kustantaja: Minna Ritari -kustannus & Design House ILO 2018

Toimituskulut 2,90 € (tätä tuotetta toimitetaan vain Suomeen)

Kuvaus

”Ihmisen evoluutio on tietoisuuden evoluutiota. Oman tietoisuutensa löytäminen tarkoittaa tulemista hyvin lähelle omaa todellista ja ikuista sisäistä keskustaan.

Kaikki olennot, kaikki ihmiset pyrkivät onnellisuuteen. Monet ovat vakuuttuneita siitä, että onni on yksinkertaisesti posiitivinen, kiva tunne. Mutta tunteet ovat ohimeneviä. Onnellisuus on ulottuvuus joka on katoavaisuuden tuolla puolen, se tulee ajattomuudesta.

Jos löydämme sen, millä ei ole alkua eikä loppua, mikä on liikkumaton ja silti kaikkialla, mikä on täyttymys ja rauha itse, silloin löydämme todellisen onnen. NG Nandin työn ydin ja sisin olemus on tehdä tämä ulottuvuus saavutettavaksi ja koettavaksi.”

Kirjailijasta lisää täällä: https://heraaminen.fi/ng-nandi/