Asioimalla tässä verkkokaupassa (puoti.kuudesaisti.net) hyväksyt tietojesi käytön alla mainituilla tavoilla.

Henkilötietojasi ja muita tilauksen yhteydessä ilmoittamiasi tietoja voidaan käyttää tilauksen toimittamiseen, tilaustuotteiden tekemiseen, ostokokemuksen parantamiseen, mahdollisen käyttäjätunnuksen tunnistetietoihin sekä muihin kaupankäyntikokemuksen osalta olennaisiin käyttötarkoituksiin. Tietojasi käytetään myös tilauksesi käsittelyyn ja asiakastuen mahdollistamiseen.

Keräämiämme henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tarvittaessa saatamme kysyä myös syntymäaikaasi tai muita henkilötietoja, jos tilauksen käsittely tai sen eteenpäin vieminen tätä edellyttää.

Voimme kerätä myös palvelujen käytöstä havainnoituja ja analytiikan avulla johdettuja tietoja, kuten ostoshistoria, toimitustiedot, tuotearvostelut, verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot, asiakkaan käyttämän päätelaitteen tunnistetiedot sekä kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet.

Kuudes Aisti Puoti on kaikin tavoin sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Emme luovuta asiakkaidemme yhteystietoja ylimääräisille tai ulkopuolisille tahoille. Esimerkiksi tilattaessa kirjallisia tulkintoja näkijältä tai tietäjältä, luovutamme kuitenkin tulkinnan tekijälle tarvittavat asiakastiedot, jotta hän voi tuottaa tilatun palvelun ja toimittaa sen asiakkaalle.

Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojasi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi. Sinulla on myös oikeus kieltää henkilötietojesi käsitteleminen tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä. Ota tarvittaessa yhteyttä tässä tietosuojaselosteessa mainittuun rekisterinpitäjään.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Kuudes Aisti Puoti / Neiti Näpsä
y-tunnus 1669022-9
sähköposti: puoti(at)kuudesaisti.net