Yhden kysymyksen kirje – Leena Koivukunnas

33,00  sis. alv 24%

Korttitulkinnassa auttaja valitsee pakasta kortin/kortit ja tulkitsee kortin sanoman sisäisen intuition, opintojen ja elämänkokemuksen avulla. Auttajalla voi olla myös yhteys henkimaailmaan ja oppaisiin.

Selvänäköinen tulkinta yhteen kysymykseen. Auttaja Leena käyttää tulkinnassa kortteja, heiluria ja henkimaailman oppaita. Tilaus toimitetaan käsin kirjoitettuna kirjeenä, ei sähköpostilla.

Kuvaus

Selvänäköinen tulkinta yhteen kysymykseen käyttäen Alesteir Crowley Tarot kortteja tai Doreen Virtue Angel Tarot kortteja. Leenalla on käytössä myös Ylösnousseet Mestarit kortit sekä Arkkienkelikortit. Halutessasi voit laittaa lisätietoihin toiveen tietyistä korteista (ei välttämätöntä).

Leena voi käyttää tulkinnan teossa myös heiluria. Heiluri näyttää monipuolisesti olemassa olevat energiat suhteessa kysymykseen ja mahdollisuudet muutokseen. Heiluri vastaa kysymykseen: kyllä, ei, ehkä, en osaa sanoa. Heilurin liike ja paino kertoo vastustavan energian sekä myötäisen energian. Joskus heiluri pysähtyy, jolloin vastaus ei ole sallittu. Jos haluat korttien lisäksi myös heilurin vahvistuksen, esitä tilauksen lisätiedoissa yhden kysymyksen lisäksi myös hieman tarkentavia kysymyksiä.

Tulkinnan aikana paikalle tulee enkeleitä, jotka Leena näkee ja enkelit viestivät juuri siihen hetkeen liittyviä sanomia sinulle.

Tilauksen toimitus: Kirjeenä postitse, lähetetään ilmoittamaasi lähiosoitteeseen. Kirjoita tilauksen lisätietoihin kysymys johon etsit vastausta.

Tulkinnan tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Leena Koivukunnas on Näkijä, Tietäjä ja Intuitiivinen tulkitsija.
Leena Koivukunnas tukee sinua uusissa elämänvaiheissa tai ongelmallisissa kysymyksissä. Hän käyttää työvälineinä Tarot -kortteja, heiluria ja enkeliviestien kanavointia.
Voit myös soittaa Leenalle: Kuudes Aisti Auttajat | Leena Koivukunnas