Yksi kysymys – Sari Vihriälä

49,00  sis. alv 24%

Korttitulkinnassa auttaja valitsee pakasta kortin/kortit ja tulkitsee kortin sanoman sisäisen intuition, opintojen ja elämänkokemuksen avulla. Auttajalla voi olla myös yhteys henkimaailmaan ja oppaisiin.

“Voit tilata korttitulkinnan mieltä askarruttavaan asiaan. Tulkinnan teen pääsääntöisesti taroteilla mutta halutessasi voin käyttää myös perinteisiä povauskortteja. Tulkintoihin pyydän aina mukaan Valon oppaita, joilta useasti myös kanavoituu tietoa tai viestejä. Tarvittaessa käytän myös heiluria.” – Sari

Kuvaus

Voit kirjoittaa tilauksen lisätietokenttään kysymyksen, johon etsit vastausta tai tukea. Mainitse myös mahdollinen toiveesi povauskorteista sekä hiustesi väri tai omalta tuntuvan Rouvan/Kuninkaan maa (hertta, ruutu, risti, pata).

Tulkinnan tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Tilauksen toimitus sähköpostilla.
Tulkinnan toimitusaika on noin 2-7 päivää ja pituus  1-2 A4.

Sari Vihriälä on Energian välittäjä, Näkijä ja Henkinen ohjaaja.
Sari Vihriälä on vertaistuki henkisen heräämisen kriiseissä, energian välittäjä ja auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Työvälineinä hän käyttää Tarot- ja povauskortteja, heiluria ja energioiden lukemista.
Voit myös soittaa Sarille: Kuudes Aisti Auttajat | Sari Vihriälä