Elinvoimaa mehuista – puhdistu, kevene ja parane!

69,00  sis. alv 24%

Kevennä kevääseen – viiden viikon verkkokurssi

Elinvoimaa mehuista – valmennus on viisi viikkoa kestävä verkkokurssi kokonaisvaltaiseen hyvään oloon ja tehobuustaus kohti pysyvämpää elämänmuutosta. Kurssi rakentuu kolmesta osiosta: valmistautuminen mehupaastoon (2 vko), mehupaasto (1-2 vko), palautuminen ja jatko (1 vko). Kurssin keskiössä on kahden viikon paasto (oman valinnan mukaan myös viikon paasto onnistuu), jonka aikana nautimme VAIN ERILAISIA ITSEPURISTETTUJA RAAKAMEHUJA SEKÄ SMOOTHIEITA.

Kurssimateriaali on verkkosivustolla, joka on käytössäsi kuusi (6) kuukautta aloituksesta. Voit siis aloittaa mehustuksen kanssamme 15.3. tai voit suorittaa kurssin itsenäisesti sinulle sopivampana ajankohtana. Jos kahden viikon mehustus tuntuu alkuun liian haastavalta, voit lähteä liikkeelle viikon mehupaastohaasteesta ja päästessäsi viikon loppupuolelle, joka jatkaa toiselle viikolle tai lopettaa paaston.

Toimi nyt, niin ehdit mukaan maaliskuussa alkavaan valmennukseen ja saat kaiken tämän:

• Opas mehukoneen hankintaan.
Millainen on hyvä mehukone ja millaisen sinä tarvitset?  Oppaassa on hyviä vinkkejä mehukoneen hankintaan ja katsaus erilaisiin koneisiin.

• Ohjeita päivittäiseen liikuntaan
Näiden viiden yksinkertaisen ja tehokkaan liikkeen avulla teet kehostasi notkeamman ja voimakkaan sekä avaat energiatukokset. Muutama minuutti päivässä riittää.

• Reseptivihko kahden viikon mehustukseen
Saat kahden viikon reseptit valmiina. Käytämme Elinvoimaa mehuista – valmennuksen pohjana Jason Valen SuperJuice Me – 28 päivän mehudieetti –kirjan ohjeita omalla twistillä maustettuna.

• Muistilappu kauppareissulle
Tarvikkeiden hankinta on helppoa, kun kaikki tarveaineet on kirjattu ylös. Ostoksille mars!

• Opas mehustuksen saloihin – elinvoimaa mehuista
Mehustaminen on yksinkertaista ja sen oppii nopeasti ja näiden muutamien vinkkien avulla opit lisää mehustamisen hyödyistä ja sen terveyspuolista unohtamatta sen keventävää vaikutusta.

• Ryhmän tuki
Kahden viikon mehukuuri on voimaannuttava, mutta myös haastava koitos. Ryhmän tuen avulla sinäkin pääset tavoitteeseen.

• Mentorin tuki
Mentorina toimiva Sari Autere on mehustanut jo useamman vuoden kuuriluonteisesti jaksaakseen ja saadakseen energiaa päiväänsä. Kilpirauhasen vajaatoiminta tasapainottui (ja oireet hävisivät), paino putosi ja energia lisääntyi mehustuksen ansiosta.

• Opas mehustuksen lopettamiseen
Kahden viikon mehukuuri ansaitsee arvoisensa lopettamisen. Oppaan avulla palautuminen tapahtuu varovasti asteittain ja hyvä olo säilyy vielä pitkälle kurssin loputtua.

Tämä koko paketti hintaan 69 euroa sekä vielä BONUKSENA Jason Valen SuperJuice Me – 28 päivän mehudieetti-kirja vain 15 € + postikulut (norm.hinta 27+postikulut.)

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Kirjan tilaus tästä.

Kirja ei ole pakollinen ostos, mutta suosittelen lämpimästi sen hankkimista, sillä kirjasta löydät lisäbuustausta mehukuuria varten. Jason Valen kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 3 miljoonaa kappaletta.

– Sari Autere, Elinvoimaa mehuista -menetelmän valmentaja ja mentori

Kuvaus

Vieläkö epäröit?

Itselläni raakamehut ovat edelleen aina yhtä suuri ihastuksen ja ihmetyksen aihe. Niiden hyvä maku, terveellisyys, keveys ja energisoiva vaikutus on totta ainakin omalta osaltani. Ja selvennykseksi sanottakoon, kaupan tomaatti-, porkkana-, tai hedelmämehuilla ei ole mitään tekemistä näiden aitojen raakapuristettujen tuotteiden kanssa, joista ravintoaineet, värit ja maut purskahtelevat suuhusi.

14-PÄIVÄN 100% RAHAT TAKAISIN -TAKUUSI
Tiedän kurssin toimivan pomminvarmasti – mutta ymmärrän epäröintisi – ethän vielä ole tutustunut verkkokurssiin. Tämän vuoksi olen valmis antamaan sinulle 14 päivän rahat takaisin – takuun, jotta voit täysin huoletta ja riskittömästi kokeilla kurssia. Jos et siis ole tyytyväinen kurssin sisältöön, palautan sinulle rahat täysimääräisesti takaisin. Reilua, eikö totta!(palautus ei koske Jason Valen kirjaa, joka on tilaustuote).

Onko sinulla siis jotakin hävittävää? On toki, jenkkakahvat, väsymys, turvotus…muutamia mainitakseni. Mutta jos olet valmis luopumaan edes osastakin, niin nyt on sen aika. Sitkun ja Mutkun- elämä saa jäädä. Olet valmis astumaan ”uusin housuihin” sekä henkisesti että fyysisesti.

Jos sinulla on kysyttävää Elinvoimaa mehuista -valmennuksesta, ota yhteyttä sähköpostitse sari(at)elinvoimaamehuista.net

Elinvoimaa mehuista verkkovalmennuksen esittelyvideo: