Energiaa Elämään valmennus – Sari Vihriälä

159,00  sis. alv 24%

7 viikon vuorovaikutuksellinen sähköinen valmennus, joka tuo ihan uudenlaista potkua arkipäivääsi saakka. Saat myös runsaasti työkaluja elämäsi solmukohtien avaamiseen.

Valmennuksen tarkoituksena on sekä löytää että tunnistaa oma sisäinen voimasi ja myös valjastaa voimasi sen korkeimpaan potentiaaliin.

Kuvaus

Tervetuloa Energiaa elämään- valmennukseen!

Valmennuksen kantavana ajatuksena on vuorovaikutuksellisuus. Tällä maksimoidaan se, että teet itsesi kanssa töitä ja puntaroit elämääsi. Valmennukseen kuuluu seitsemän eri osiota. Lähetän sinulle sähköpostitse uuden osion vasta saatuasi edellisen valmiiksi. Pohdintojesi kirjoittaminen ja lähettäminen takaavat sen, että alat saman tien toimia oman elämäsi hyväksi, etkä enää siirrä sitä tulevaisuuteen.

Osioiden aikataulu on noin osio viikossa, mutta tästä voidaan omien tarpeidesi mukaan joustaa. Valmennuksen aikana kanavoin sinulle energiaa ja tarpeen vaatiessa voin käyttää myös kortteja tukena. Tulet saamaan työkaluja omien energioidesi puhdistamiseen, tasapainottamiseen ja lisäämiseen. Annan monia erilaisia näkökulmia asioihin, jotta voit pohtia elämääsi ehkä täysin uudelta kantilta.

Omaa itseäsi kuunnellen, kokeile asioita joita valmennuksessa käydään läpi. Tunnustele mikä toimii sinulla ja mikä ei. Sinussa itsessäsi on kaikki se voima, jolla luot omaa elämääsi, teet omat valintasi ja tarkoitus on löytää tämä voima ja vahvistaa sitä. Olet kaunis sielu ja sinulla on oikeus elää arvoistasi elämää. – Sari

Tilauksen toimitus: Sähköpostitse. Aloitus sopimuksen mukaan, silloin kun Sinulle sopii.

Valmennuksen tekijä ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, joten tarkistathan huolellisesti sähköpostiosoitteesi ostoskorin kassalla.

Sari Vihriälä on Energian välittäjä, Näkijä ja Henkinen ohjaaja.
Sari Vihriälä on vertaistuki henkisen heräämisen kriiseissä, energian välittäjä ja auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Työvälineinä hän käyttää Tarot- ja povauskortteja, heiluria ja energioiden lukemista.
Voit myös soittaa Sarille: Kuudes Aisti Auttajat | Sari Vihriälä